top of page
20190615 De Coo2 1920.jpg
3D-TUINONTWERP
ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

3D-TUINONTWERP

Wil jij graag een 3D Tuinontwerp laten maken? Gerris Tuinontwerp biedt een 3D-Tuinontwerpservice aan. Graag zet ik jouw 2D-ontwerp om in een 3D-model. Van de verschillende standpunten van de tuin maak ik één of meerdere beelden die ik aan jou zal presenteren. De beelden geven een realistisch beeld van de toekomstige tuin. 

3D-Visualisatie 3
3333.jpg

TUIN INRICHTEN IN 3D

Je krijgt een goede indruk van zaken die vanaf het ontwerp in 2D lastig in te schatten zijn. Denk hierbij aan compositie, sfeer, materiaalgebruik, lichtinval, schaduw en beplanting. Het is niet alleen bijzonder om jouw tuin in 3D weergave te zien, je kunt nu ook de belangrijke aspecten beoordelen en laten aanpassen. Op deze manier wordt jouw tuin compleet naar wens vormgegeven. 

Groene Tuin Aan Het Water

3D-TUINONTWERP

Je ontvangt één of meerdere beelden van de tuin. Je kunt zelf kiezen hoeveel zichten je wilt ontvangen en vanaf welke standpunten. De kosten van een 3D-Tuinontwerp zijn afhankelijk van het aantal beelden dat je wenst te ontvangen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het belangrijkste zicht op de tuin te laten uitwerken. Meestal is dit het zicht vanuit de woning. 

bottom of page