TUINONTWERP ONLINE SERVICE
SNEL, GEMAKKELIJK EN GOED

De Tuinontwerp Online-Service is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gehouden. Er zijn maar een paar stappen die je hoeft te nemen, voordat ik aan de slag kan gaan met het ontwerpen van jouw tuin.  

Hoe Tuinontwerp Online bestellen?

STAP 1
Vul de wensenlijst in

Hierin staan alle zaken die de ontwerper moet weten om je ontwerp te kunnen maken. Denk aan stijl, wensen, functies, etc. Stuur mij een bericht en ontvang een wensenlijst per email. 

STAP 2
Verstuur de plattegrond

Heb jij al een plattegrond van je woning en kavel? Dat is handig. Stuur deze dan op als ondergrond voor het ontwerp. Of maak een duidelijke inmeting van je tuin en woning. 
 

STAP 3 
Maak foto's

Maak zoveel mogelijk foto's van je tuin. Fotografeer alles wat belangrijk kan zijn voor het ontwerp: de gevels en erfafscheidingen, zicht vanuit de woning, de omgeving, etc. Verstuur de foto's per mail.

STAP 4
Moodboard

Verzamel een aantal sfeerbeelden die jou aanspreken. Geef hiermee aan wat je in de tuin wilt terugzien. Deel je moodboard via e-mail of Pinterest. 

Wacht op het ontwerp. Wanneer ik je alles hebt doorgestuurd, ga ik aan de slag met het ontwerp van jouw tuin. Het ontwerp wordt binnen twee weken  toegestuurd per e-mail.  

HET RESULTAAT

Service Online Bestellen

Tuinontwerp, beplantingsplan of 3D-Tuinontwerp online bestellen? Neem dan via onderstaand formulier contact op voor een vrijblijvende offerte. Of heb je vragen over de Online Service? Stel ze gerust.

Benieuwd naar de werkwijze?

Ben jij benieuwd naar de werkwijze of geïnteresseerd in één van de diensten? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Adres

Tiemen Gerris
Gerris Tuinontwerp
Oosterklip 2B
3632 XB Loenen aan de Vecht

Contact

T: 0655183245

E: tiemen@gerristuinontwerp.nl

Contactformulier

Contact
0655183245
tiemen@gerristuinontwerp.nl
Adres
Oosterklip 2B
3632 XB
Loenen a/d Vecht
Social
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
© 2020 Gerris Tuinontwerp
logo 2020 400dpi   raleway.png