BOSTUIN

DRIEBERGEN-ZEIST

Waardevolle bomen

Het aanwezige bos en hoge bomen vormen, vanzelfsprekend, een belangrijke rol binnen deze tuin. De kwaliteit van hoge volwassen bomen, de hoge opgaande stammen, komen extra goed tot hun recht als achtergrond van een ruim gazon en door de onderbegroeiing van bosplanten, varens en siergrassen. Aan de randen van de tuin is de beplanting meer gesloten met onder andere groenblijvende heesters zoals de hulst.

Combinatie bostuin en landschapstuin

De tuin vormt een combinatie van een bostuin en een landschapstuin. Organische vormen en glooiende paden geven de tuin een parkachtig karakter. Er is verschil tussen primaire hoofdpaden van split en secundaire paden van boomschors, vanwaar men telkens vanuit een andere hoek het bos met hoge bomen kan aanschouwen.

Samen, toch apart

De tuin bestaat uit twee gedeeltes: één deel voor het hoofdgebouw en één deel voor het gastenverblijf. Beide tuinen zijn aan de voorzijde van elkaar afgeschermd middels beplanting. Via de achterzijde staan beide tuinen via het grote met elkaar in verbinding. Op deze manier is er bij beide tuinen sprake van de gewenste privacy en de mogelijkheid om te genieten van de achterliggende bos.

Benieuwd naar de werkwijze?

Ben jij benieuwd naar de werkwijze of geïnteresseerd in één van de diensten? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Adres

Tiemen Gerris
Gerris Tuinontwerp
Oosterklip 2B
3632 XB Loenen aan de Vecht

Contact

T: 0655183245

E: tiemen@gerristuinontwerp.nl

Contactformulier

Contact
0655183245
tiemen@gerristuinontwerp.nl
Adres
Oosterklip 2B
3632 XB
Loenen a/d Vecht
Social
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
© 2020 Gerris Tuinontwerp
logo 2020 400dpi   raleway.png