GROENE OASE TUIN

CONCEPTUEEL

Minimalistisch en symmetrisch

De opbouw van het ontwerp is minimalistisch te noemen. Het grondvlak is bewust eenvoudig gehouden waardoor er veel vrije bewegings- en zitruimte is. Deze functionele soberheid wordt gecompenseerd door de inrichting van de verticale wanden en het plafond van de tuin. Deze zijn ruim beplant met weelderige klimplanten die zorgen voor een interessant beeld en beschutting. 

Verticale plantenwand

De plantenwand in de tuin vormt is gelegen aan het eind van het belangrijkste zichtas van de tuin en is beplant met verschillende soorten bladhoudende en groenblijvende vaste planten en siergrassen. Deze achterwand vormt een belangrijk sfeerbepeland element van de tuin. 

Omlijsting

Een omlijsting en verlichting amken van de planten wand een  pièce de résistance, Het belangrijkste onderdeeel of hoogtepunt van de tuin.  De omlijsting zorgt ervoor dat het beeld van de kijker als het ware de tuin wordt ingetroekken.    

Benieuwd naar de werkwijze?

Ben jij benieuwd naar de werkwijze of geïnteresseerd in één van de diensten? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Adres

Tiemen Gerris
Gerris Tuinontwerp
Oosterklip 2B
3632 XB Loenen aan de Vecht

Contact

T: 0655183245

E: tiemen@gerristuinontwerp.nl

Contactformulier

Contact
0655183245
tiemen@gerristuinontwerp.nl
Adres
Oosterklip 2B
3632 XB
Loenen a/d Vecht
Social
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
© 2020 Gerris Tuinontwerp
logo 2020 400dpi   raleway.png