LANDSCHAPSTUIN

IJSSELSTEIN

Afwisselend open-gesloten

Er is besloten om het omliggend landschap niet overal in zijn geheel prijs te geven. Wie een wandeling maakt over het pad aan de kant van de weides zal afwisselend wel-niet zicht hebben op het omringende landschap. Dit levert meer spanning op door afwisseling in een open en besloten karakter.

Terras met pergolaconstructie

Op een prominente plek in de tuin is een terras met pergolaconstructie gemaakt. De zitplaats vormt een sterke verbinding tussen tuin en landschap, waarbij de pergolaconstructie als een omlijsting werkt, die het zicht op landschap als het ware omlijst.

Zitkuil in de luwte

Verderop in de tuin is een tweede zitkuil gelegen. Deze ligt juist verdiept en meer verholen en beschut. De aanwezigheid van verschillende zitplekken met een verschillend karakter maken het mogelijk voor de tuineigenaren om op verschillende tijdstippen van de dag, bij verschillende weersomstandigheden, te kiezen voor een zitplaats op de meest geschikte plek van het moment.

Benieuwd naar de werkwijze?

Ben jij benieuwd naar de werkwijze of geïnteresseerd in één van de diensten? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Adres

Tiemen Gerris
Gerris Tuinontwerp
Oosterklip 2B
3632 XB Loenen aan de Vecht

Contact

T: 0655183245

E: tiemen@gerristuinontwerp.nl

Contactformulier

Contact
0655183245
tiemen@gerristuinontwerp.nl
Adres
Oosterklip 2B
3632 XB
Loenen a/d Vecht
Social
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
© 2020 Gerris Tuinontwerp
logo 2020 400dpi   raleway.png