TUIN MET VIJVER

BUNNIK

Strakke vijver met waterlelies

De tuineigenaren van deze tuin wilden graag een vijver in de tuin. De centrale ligging van de vijver zorgt ervoor dat er een rondgang in de tuin ontstaat. Verder is de vijver gericht op het vlonderterras aan de achterzijde van de tuin. De strakke vijver met aluminium vijverrand is beplant met weelderige waterplanten zoals waterlelies.

Hoogteverschillen

Hoogteverschillen in de tuin zorgen voor meer spanning in de compositie. De vijverrand is verhoogd en sluit aan op het eveneens verhoogde vlonderterras. Aan weerszijden van de tuin staan elementen zoals een plantenbak met solitaire meerstammige heester en bloeiende vaste planten en een muurtje tussen het vlonderterras en hoge beplanting.

Pad langs zichtas

Het schuine pad van vierkante tegels sluit aan op de schuine zijde van de woning. Het vormt een zichtlijn vanuit de woning richting het vlonderterras. Bodembedekkende planten als Geranium ‘Rozanne zorgen ervoor dat de hoekige ruimtes tussen de tegels mooi dichtgroeien.

Benieuwd naar de werkwijze?

Ben jij benieuwd naar de werkwijze of geïnteresseerd in één van de diensten? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Adres

Tiemen Gerris
Gerris Tuinontwerp
Oosterklip 2B
3632 XB Loenen aan de Vecht

Contact

T: 0655183245

E: tiemen@gerristuinontwerp.nl

Contactformulier

Contact
0655183245
tiemen@gerristuinontwerp.nl
Adres
Oosterklip 2B
3632 XB
Loenen a/d Vecht
Social
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
© 2020 Gerris Tuinontwerp
logo 2020 400dpi   raleway.png